Boka julbord på Tre Kronor!!

 

På julafton dukar vi som vanligt upp till traditionellt svenskt julbord här på Tre Kronor. Bla. skinka,sill,dopp i grytan och janssons frestelse. Ett tips är att boka plats tidigt då vi brukar få ont om platser nära dopparedan. Vi har som tidigare år två sittningar. God mat,härlig stämning,Kalle Anka och nubbar utlovas. Kanske tittar tomten förbi en sväng också,vem vet.

                               

 

 

 

Vår meny

-bara klassiker

 

Vi serverar både köttbullesmörgås samt toast skagen och plankstek. Mat som man saknar när man är ute på resande fot. Många av våra gäster har varit ute och rest i asien en längre tid och har saknat klassisk svensk mat. De kan lugnt frossa i allt som menyn erbjuder. Självklart serverar vi även thaimat av högsta klass!

 

 

Svenska produkter

 

Djungelvrål,Ahlgrens bilar,Gott&Blandat och svenska tidningar är uppskattat här nere i Thailand. Vi har botat många med lakritsabstinens. Knäckebröd och kaviar brukar också vara uppskattat. En klar storsäljare är lakritsshotsen! De brukar hjälpa till att få upp stämningen rätt rejält i baren. (Se fotoalbum).

 

Barhäng

 

Här kan man alltid komma och vara sig själv. Goda och starka drinkar serveras av en trevlig personal. Prova gärna "FHM" eller "Mormors tofflor", två av favoritdrinkarna just nu. En jägermeister från "Renmaskinen" eller en "Irish Coffée" är också att rekommendera.

 

Vi på restaurang Tre Kronor hälsar dig välkommen!

 

 

 

 

Vi säljer snus!! 

General,Rapé,Ettan

På menyn

 

Köttbullar med mos och lingonsylt

Stekt falukorv,stuvade makaroner

Laxplanka med hollandaisesås

Pizza på svenskt vis

Toast skagen

m.m

Utflykter

 

Vi anordnar turer till Marinparken,Koh Tao,

partybåtar samt privatcharter.

 

Boende

 

Söker ni boende på Samui eller Phangan? Hör med personalen så kan vi hjälpa till. Kanske finns det något ledigt på "Sweden Village"?

Tre Kronor 

Restaurang&bar